Empresa d’instal·lacions de climatització i plaques solars a Girona

Contacta amb nosaltres

Serveis especialitzats en llum, aigua i plaques solars

A Instal·lacions Clatur oferim serveis especialitzats en instal·lació de llum, aigua, climatització, calefacció i plaques solars.

 

En la nostra empresa ens encarreguem d’instal·lar, mantenir i reparar sistemes de climatització en cases, edificis i locals comercials. Garantitzem a tots els nostres clients que els sistemes d’aire condicionat i calefacció funcionin correctament, mantenint una temperatura agradable i constant.

Entre els nostres principals serveis de climatització destaquen:

Instal·lació i manteniment de sistemes d’aire condicionat

Ens ocupem de la neteja de filtres, verifiquem els nivells de refrigerant, inspecció de components i altres feines per garantitzar que el sistema funcioni de manera òptima. Si el que necessita l’aire condicionat és una reparació, realitzem la substitució de peces, solucionem problemes del sistema i tot tipus de reparacions pel seu correcte funcionament.

Instal·lació i manteniment de sistemes de calefacció

Instal·lem calderes, sistemes d’aire forçat, sistemes de calefacció radiant i altres tipus de sistemes.

 

Realitzem neteja de filtres, verificació de nivells de combustible o gas, inspecció de components i altres feines per un bon funcionament del sistema.

 

Si el sistema de calefacció no funciona correctament, ens ocupem de la substitució de peces, solucionem problemes dels components del sistema i reparació de fugues de combustibles o gas, i altres tipus de reparacions

Instal·lació de plaques solars

El nostre equip d’experts professionals altament qualificats s’ocupen del procés d’instal·lació de plaques solars. Abans de procedir a la seva instal·lació realitzem una avaluació prèvia del lloc on s’instal·laran les plaques per escollir la posició més adequada. Posteriorment, realitzem un disseny del sistema de panells per determinar el nombre necessari de plaques per cada casa, edifici o local comercial. Una vegada els nostres professionals hagin completat la instal·lació, realitzem les proves i verificacions necessàries per assegurar-nos del correcte funcionament del sistema

Solucionem els teus problemes de llum o aigua

Truca’ns. Contacta amb nosaltres